top of page

VI TILBYR

webfilm bedriftspresentasjon videoproduksjon reklamefilm oppdragsfilm introfilm musikkvideo event event-dok storskjermproduksjon billedregi duplisering green screen dvd-produksjon cd dvd konferanse intervju voiceover hexacopter profesjonell ide gjennomføring web-film fly-foto ​ promo produktpresentasjon firmapresentasjon ​video-for-web ​   instruksjonsfilm videoredigering stock opplæringsvideo​ konvertering

Oslo omegn Asker ​Norge Europa Verden video digital HD​​ live-streaming

 

 

LarsLars Production produserer oppdragsfilm, webfilm og reklamefilm for næringsliv og statlige virksomheter. Vi har også spesialisert oss på kickoff-, dok- og eventfilmer og leverer innhold før, under og etter alle typer arrangement.
​ 
Vi tilpasser filmer for bruk på internett, TV, kino og øvrige digitale flater og bistår med alle deler av en filmproduksjon, fra ide til ferdig klipp og levering i ønsket format.
 
NÅ TILBYR VI OGSÅ LIVE STREAMING!
 
LarsLars Production stiller med nødvendig kompetanse og utstyr for streaming av kamerabilde samt det som samtidig presenteres av powerpoint/keynote, video, web-bilder, skype e.l.. 
Presentasjonene blir vist fullskjerm, sideo om side, PIP m.m., alt etter som passer best.
 
bottom of page